Lente Verzekeringen & RisicobeheerNiet op premie, maar op inhoud

Alle verzekeraars zijn hetzelfde. Ze doen er alles aan om te zorgen dat jij volop betaalt. En ondertussen hebben ze het zo geregeld dat zij zelf zo weinig mogelijk uitkeren, als je dan toch een keertje wat hebt.

Waar?
Of niet waar?

Eigenlijk doet het er niet toe

Als je het niet vertrouwt, zul je zelf in actie moeten komen.
Kún je zelf in actie komen.
En kan het zomaar zijn dat je ineens zelf de partij bent die aan het langste eind trekt.

In mijn ogen is dit een goede verzekering

Minder premie
betalen

Betere dekking
hebben

Geen gedoe bij schade uitkeren

Zo vind je de beste verzekering

De beste verzekering; zie die maar eens te vinden! Want ze zijn er wel. Zéker! En ze zijn ook transparant. Echt! Alles maar dan ook alles staat keurig in de voorwaarden. De kleine lettertjes. Dáár gaat het om.

Het lastige is

Die kleine lettertje wijzigen nog wel eens. En in je eigen bedrijf wijzigt ook nog wel eens wat. Zie het dan maar eens netjes in de pas te laten lopen.

Voor de meeste Mkb’ers en groothandels geldt dat er iemand binnen het bedrijf verzekeringen erbij doet. Niks mis mee, het hóórt ook bij de directie thuis, gezien de grote risico’s. Maar het is ook geen geheim dat die directie in dit soort productiegerichte bedrijven, geen tijd heeft voor het gepuzzel en gepluis. Terwijl juist dáár de winst zit!

Voorbeeld

Voorbeeld

In elke groothandel sneuvelt wel eens een roldeur. Jammer. Goed op letten. Maar niet helemaal uit te sluiten. Dan heb je twee dingen: je heftruckverzekering of je gebouwenverzekering. Wie gaat er dan betalen? En wie zorgt ervoor dat jij als ondernemer snel weet bij welk loket je moet staan? Er zijn heftruckverzekeringen die hier geen gehoor aan geven. En er zijn gebouwenverzekeringen waar de schade onder het eigen risico blijft. Kun je alsnog zelf in de buidel tasten.

Dat weet ík. Maar weet jij het ook?

Daarom is er een tussenpersoon

En in mijn geval: een tussenpersoon uit de tapijt- en textielindustrie. Van jongs af aan hoor ik de verhalen over wat er mis ging, en hoe. Dan gonst het immers even door Genemuiden.

Maar sinds ik in de verzekeringen zit, heb ik ook ontdekt wat er daarna gebeurt. Welke kleine letters er meespelen. Wie berucht is en wie beroemd. Soms is het beter om zelf een schade te betalen en niet te claimen. Soms is het beter om vooraf te switchen van verzekering. En soms is het een kwestie van weten via welk loket je dan wél uitgekeerd krijgt.

“Op die manier krijg je nooit te weinig. En betaal je  nooit teveel.”

Is dat echt nodig?

Is dat echt nodig?

Dat bepaal je zelf. Misschien heb je een goede tussenpersoon. Of een eigen office-manager die juridisch ook graag alles bijhoudt.

Ik richt me speciaal op de producent, de groothandel en de detaillist. Bedrijven waar je ziet wat er gebeurt, daar hou ik van. Daar zie ik de gevaren, ken ik de risico’s en kan ik putten uit een enorme parate kennis aan kleine lettertjes.

En voor de zekerheid

Ik ben klein genoeg om een persoonlijk contact en proactieve houding te blijven waarborgen. En ik ben groot genoeg om te weten wanneer ik extra expertise nodig heb. Voor grote en extra complexe trajecten werk ik samen met enkele makelaars in verzekeringen en een eigen serviceprovider. Voelt dat zeker genoeg?

Kennismaken?

Ik kom graag langs om te kijken of het tussen ons klikt. En nóg liever loop ik even met je door het bedrijf. Maar ik kan me ook voorstellen dat je direct wilt weten waar je aan toe bent. In dat geval kun je me ook direct inschakelen voor een risicoanalyse. Dan zitten we óók om tafel, maar weten jij en ik meteen exact waar we over praten.

Vraag per mail de risicoanalyse aan

Nu aanvragen