Lente Verzekeringen & RisicobeheerOver mij, André van Lente

Ik was 15 toen mijn vader zijn been kwijtraakte.

Dat hakte erin.

Hij was vrachtwagenchauffeur. Stond náást de vrachtwagen toen het gebeurde. En de heftruckchauffeur die erbij betrokken was, had net zo min in de gaten wat er op het punt stond te gebeuren als mijn vader zelf.

Ik herinner me vooral de gesprekken en het geregel. Achteraf. Wat betekende arbeidsongeschikt? Wie moest wat betalen? En hoe moest het verder met ons gezin?

Risico’s, aansprakelijkheid en verzekeren

Risico’s, aansprakelijkheid en verzekeren

Misschien verklaart dit waarom ik jaren later zo extreem geïnteresseerd raakte in risico’s, aansprakelijkheid en hoe je je daar tegen verzekert. Of hoe je het voorkomt, nog beter.

Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in deze branche, tapijt en textiel. En hoewel ik alles wel een keer voorbij zag komen qua klanten, heb ik vooral affiniteit met de omgeving waar ik zelf vakantiewerk deed: het tuften, matten festonneren en het werk aan de stansmachine. Ik ben geboren en getogen in Genemuiden, DE Tapijtstad van Nederland.

Kennis en ervaring

Na zestien jaar begon ik voor mezelf. Ik vond de tijd rijp om mijn kennis en ervaring in te zetten hoe ik het wil. En dat is de nodige tijd steken in mijn klanten. Mijn belofte is dat ik proactief ben en werk uit handen neem. Even snel een verzekeringspolis sluiten is er niet bij. Investeren in duurzame relaties is meer mijn ding.

Gezonde en vitale bedrijfsvoering

Gezonde en vitale bedrijfsvoering

Lente: jaarlijks terugkerend natuurverschijnsel waarin alles en iedereen zich opricht om verder te groeien en te bloeien. Tevens achternaam van André van Lente: groei-voorziener voor een gezonde en vitale bedrijfsvoering zonder al te grote risico’s.

En nu?

Ik heb meer trainingen gevolgd dan ooit. Heb een geweldige tool ontdekt om risico’s nog inzichtelijker te maken voor mijn klanten. Heb me verdiept in verzuimpreventie en verzekeringsadvies. Maar minstens zo belangrijk is mijn netwerk, waarin ik onder meer samenwerk met de beste verzekeraars, makelaars in verzekeringen en een serviceprovider.

Ik woon om de hoek bij veel van mijn klanten. Hun erkenning en waardering, daar doe ik het voor. Met al mijn precisie en in de wetenschap dat mijn vrouw Dorothé en mijn twee prachtige dochters trots kunnen zijn op hun vader. Ik geloof in het gezin als basis, mits alles ook goed geregeld is natuurlijk.

Kennismaken? Dat kan.

Maar veel concreter is de risicoanalyse:

Je leert mij kennen terwijl we jouw risico’s eens op een rij zetten.
Vervolgens kijken we in hoeverre je aan de kleine lettertjes van de verzekeraar voldoet.
En de derde stap is het actieplan: waar vallen er gaten te dichten?

Bel 038 303 39 76 of mail voor een afspraak. Ik kom graag langs.

Of bekijk eerst mijn diensten:

VERZUIM & INKOMEN

VERZUIM & INKOMEN

Je wilt uitval van medewerkers zoveel mogelijk voorkomen. Gelukkig kunnen we winst behalen in de productiviteit van jouw onderneming. Hoe? Daar vertel ik je graag meer over!

Lees verder
VERZEKERINGSADVIES

VERZEKERINGSADVIES

Verzekeringen gaan hand in hand met bedrijfsvoering. Ik help bij het opstellen van een verzekeringspakket dat aansluit op jouw wensen en risico’s.

Lees verder
RISICOBEHEER

RISICOBEHEER

Voorkomen is beter dan genezen. Ja, écht! Met een kleine investering kun je veel schade voorkomen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Lees verder