Lente Verzekeringen & RisicobeheerMarije Visscher / Visscher Traffic BV

Als jonge, sterk groeiende organisatie, waren wij op zoek naar een verzekeringstussenpersoon die ons de zorgen uit handen zou nemen. Dit bleek nog niet makkelijk. In drie jaar tijd hebben wij twee verschillende tussenpersonen gehad, maar deze konden ons niet ontzorgen.

Wij werden daar erg onrustig van, want hoe weet je nou of je echt overal voor verzekerd bent? Of alles up-to-date blijft en of je niet veel te veel hebt verzekerd? Of er geen kleine lettertjes zijn die je over het hoofd hebt gezien? Exact, dat weet je niet.. want je bent ondernemer, en hebt geen tijd (en zin) om je verzekeringen zelf helemaal te regelen.

Een van onze medewerkers had goede ervaring met de dienstverlening van André, en zo zijn we bij hem terecht gekomen. Ware het sceptisch, want waarom zou hij wel het verschil maken? De rest deed het immers niet.

Gelukkig heeft André ons zeer positief verrast. In de basis is het gezellig om hem over de vloer te hebben. Leuke bijkomstigheid als je het mij vraagt.

Daarnaast is André heel nauwkeurig en secuur in zijn werk. Hij komt regelmatig op eigen initiatief langs, om te kijken of er nog veranderingen hebben plaatsgevonden in het bedrijf. Hij zorgt altijd voor de beste en daarnaast de goedkoopste oplossing en zal nooit een onnodige verzekering verkopen.

Wij vertrouwen het oordeel van André inmiddels (bijna) blind en zijn zeer tevreden over zijn dienstverlening. Lekker bezig André, hopelijk mogen we nog veel jaren op deze wijze samenwerken.