Lente Verzekeringen & Risicobeheer

André van Lente

Lente. Donkere dagen maken plaats voor licht en de natuur bloeit weer op. Met mijn advies wil ik bedrijven zorgen uit handen nemen, zodat ook zij zich kunnen focussen op bloei. De keuze om mijn achternaam in te zetten als bedrijfsnaam was zo snel gemaakt. De verzekeringsbranche is mijn passie. Met mijn ervaring en ambitie om mensen te helpen, ontzorg ik bedrijven en ondernemingen.  

Door aanpassing van regelgeving is het steeds moeilijker om risico’s te beheersen op de zakelijke markt. Maar ik doe niets liever! Door mijn opleiding en toewijding aan het vak kan ik u zekerheid bieden. Zo zijn uw bezittingen en de continuïteit van uw bedrijf optimaal gewaarborgd. Dat geeft rust, toch?

Werkwijze

Ik denk uitsluitend vanuit uw belang. Daarbij selecteer ik de beste aanbiedingen uit offertes op basis van dekking en prijs. Ik wil uw bedrijf goed leren kennen, zodat ik u veel werk op mijn vakgebied uit handen kan nemen. Zo doe ik waar ik goed in ben en kunt u zich focussen op de bloei van uw bedrijf!

Om de verschillende segmenten MKB en grootzakelijk zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk ik samen met meerdere verzekeraars, verzekeringsmakelaars en een serviceprovider. Op die manier kan ik u altijd de service bieden die bij uw bedrijf past.

5 zekerheden

Klantbelang voorop
Betrouwbaar
Discreet
Snelle service
Persoonlijk

Over mij

Ik ben geboren in Genemuiden. Sinds 2007 ben ik getrouwd met Dorothe en samen hebben we twee prachtige dochters. In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en wielrennen om te ontspannen.

Mijn werk boeit me ontzettend. Ik vind het leuk en belangrijk om te blijven ontwikkelen en me te specialiseren in bepaalde vakgebieden. Na mijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen heb ik daarom diverse branchediploma’s gehaald, zoals Assurantie A. Ik sta ingeschreven als Registeradviseur in Assurantiën (Raia) en Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI).